Image Alt

Kuvo TV

Naconov novi studio iz Milana radi na survival igri zasnovanoj na poznatoj franšizi, radi li se o Terminatoru?

Nacon je najavio osnivanje svog novoga studija u Milanu, Nacon Studio Milan. Novi studio se sastoji od  developera RiMS Racing igara, RaceWard Studia, koji je specijaliziran za taj žanr, i drugog tima koji razvija survival igru smještenu u postapokaliptično okruženje temeljenu na “jednoj od najpopularnijih svjetskih filmskih franšiza”. Nacon Studio Milan trenutno zapošljava kako bi povećao svoj tim za razvoj svog “ambicioznog” novog projekta, a vjerojatno se radi upravo o tom projektu temeljenom na nekom popularnom filmskom serijalu.

“Ponosni smo na smjer u kojem idemo”, rekao je izvršni direktor Nacon studija Milan Marco Ponte povodom otvaranja novoga ogranka: “Izvorni tim sastavljen prvenstveno od stručnjaka za racing igre, ubrzo se proširio, a naš novi talent nam je dao želju za istraživanjem novog teritorija. Zato smo odlučili proširiti vidike i isprobati drugu vrstu igre. Veselimo se predstavljanju ovog novog projekta svijetu. Naša obitelj raste i nadamo se da ćemo uskoro dočekati nove članove prilikom gradnje još većeg tima.”

Zasada se o toj igri ne zna puno, no već neki navode kako se radi o Terminator igri.


No, jedino što zasad znamo jest da će igra biti najavljena do kraja godine, a i objavljena su dva artworka. Upravo zbog njih se i nekako zaključuje da se radi o Temrinatoru, no tako nešto još nije potvrđeno.