Image Alt

Kuvo TV

Radnja Obi-Wan Kenobi serije mogla bi se poklopiti sa onom iz nastavka Star Wars Jedi: Fallen Ordera

Čini se da je glumac Ewan McGregor dao naslutiti kako bi se nadolazeća serija o Obi-Wan Kenobiju mogla povezati s potencijalnim nastavkom Jedi: Fallen Ordera.

McGregor je ovog tjedna gostovao u emisiji Jimmyja Kimmela povodom izlaska serije, a tijekom intervjua, McGregor je pohvalio  redateljicu Deborah Chow za njezino opsežno znanje o Ratovima zvijezda, za koje je rekao da je važno jer se “sve priče moraju podudarati” i kako “ne možemo imati neku važnu informaciju u video igri koja se ne poklapa s onime što je u filmu.”

Samo spominjanje igre, makar McGregor možda mislio na kompletan kanon, ili neku prijašnju igru, ili samo općenito, bilo je dovoljno da se zapitamo da li je nastavak Fallen Ordera jače povezan sa serijom. Fallen Order, koji bi službeno trebao dobiti nastavak u bliskoj budućnosti, događa se otprilike u isto vrijeme kao i serija o Obi-Wanu, tako da ne bi bilo iznenađujuće vidjeti kako se ova dva proizvoda narativno povezuju. I Fallen Order i serija Kenobi također ”dijele” negativce, The Inquisitore koje Darth Vader koristi za lov na Jedije.

U siječnju je EA službeno najavio nastavak Star Wars Jedi: Fallen Ordera, zajedno s još dva projekta u razvoju u novim timovima unutar Respawna.

Tvrdi se da će nastavak Star Wars Jedi: Fallen Order biti objavljen 2023. za konzole nove generacije, a hoće li imati veze sa serijom koja nam uskoro dolazi? Na odgovor ćemo morati još malo pričekati.