Image Alt

Kuvo TV

EA za početak iduće godine planira izlazak još uvijek nenajavljenog velikog IP-ja i jednog remakea

Electronic Arts je u svome novom financijskom izvješću otkrio kako početkom 2023. godine planira izdati nekoliko novih naslova, među kojima se nalaze i još uvijek nenajavljeni veliki IP te jedan remake.

U navedenom izvještaju, našao se kompletan aktualni plan Electronic Artsa za aktualnu fiskalnu godinu, koja završava 31. ožujka 2023. godine. Za prvi kvartal ove godine, navedena je samo jedna igra, F1 22, dok se u drugom i trećem kvartalu nalaze po dvije igre, FIFA 23 i Madden NFL 23 koje očekujemo tijekom drugog kvartala, odnosno novi Need for Speed te NHL 23, koji će izaći tijekom trećeg kvartala.

S druge strane, četvrti kvartal, koji se odnosi na period od 1. siječnja do 31. ožujka, trebao bi obilježiti izlazak čak četiri naslova. Jedan od njih je novi PGA Tour, drugi je jedan od partnerskih naslova, vjerojatno nova igra iz EA Originals programa, iako je moguće da je u pitanju i mobilni RPG The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth, čiju smo najavu vidjeli ranije ovoga tjedna. Spomenuti remake bi vrlo vjerojatno trebao biti Dead Space, dok bi se nova velika, još uvijek nenajavljena igra mogla odnositi na nastavak Star Wars Jedi: Fallen Ordera.

Dosta navedenih naslova još uvijek nije službeno predstavljeno, a s obzirom na to da su iz Electronic Artsa još ranije potvrdili kako u uobičajenom “E3” periodu ove godine neće održati svoj EA Play event, za očekivati je da ćemo u mjesecima koji su pred nama vidjeti nekoliko individualnih reveal evenata.