Image Alt

Kuvo TV

King Kong i Godzilla danas konačno stižu u Warzone

Veliki Operation Monarch event večeras u 19h službeno stiže u Call of Duty: Warzone, a s njim nas je očekuje i dolazak Godzille i King Konga. S obzirom na to da tijekom promocije ovog eventa nismo dobili konkretnije detalje te da je glavni fokus bio upravo na dolasku spomenutih čudovišta, mnoge je interesiralo hoće li u sklopu tog eventa moći i zaigrati u njihovoj ulozi. Danas vam donosimo i odgovor na to pitanje.

Ne, ipak nećemo moći zaigrati u ulozi Godzille i King Konga, iako ćemo njihovu snagu, moć i bijes moći iskoristiti prilikom naših sukoba na otoku Caldera. To ćemo moći učiniti pomoću famoznog S.C.R.E.A.M. uređaja, koji će služiti da usmjerimo ova čudovišta prema svojim protivnicima ili određenoj interesnoj točki na mapi.

Inače, radi se o klasičnom battle royale modu za 60 igrača koji će se igrati po Resurgence pravilima, s jednim jedinim ciljem – da vaš tim na kraju ostane jedini. Jedina prava razlika je ta što će tijekom svoga klasičnog napucavanja s protivnicima morati pripaziti i na Godzillu i Konga, koji mogu biti prilično neugodni ukoliko budu isprovocirani. U tom slučaju, na igračima će biti dva izbora – ili se taktički povući i pokušati se suprostaviti ovim gorostasima koji definitivno mogu primiti popriličnu količinu streljiva.









Uz screenshotove koje možete vidjeti ispod, donosimo vam i launch trailer, uz napomenu da će Operation Monarch event biti dostupan od danas pa sve do 25. svibnja.