Image Alt

Kuvo TV

Avatar, Skull & Bones i novi Mario + Rabbids definitivno izlaze tijekom aktualne fiskalne godine

Iako će vjerojatno proći bez novih naslova udarnih franšiza kao što su Assassins Creed i Far Cry, aktualna Ubisoftova fiskalna godina ipak će biti krcata velikim naslovima, među kojima će definitivno naći Avatar: Frontiers of Pandora, Skull & Bones i Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Iz Ubisofta su tijekom novog financijskog izvještaja potvrdili da će se spomenuti trojac u prodaji pojaviti tijekom druge polovice ove fiskalne godine, što znači da ih možemo očekivati u periodu od 1. listopada ove godine do 31. ožujka 2023. godine.

S obzirom na to da su Avatar: Frontiers of Pandora i Mario + Rabbids: Sparks of Hope još ranije potvrđeni za ovu kalendarsku godinu, za očekivati je da ih u prodaji vidimo nekada tijekom jeseni. Mario + Rabbids: Sparks of Hope će se na Nintendo Switch konzolama vrlo vjerojatno pojaviti ili tijekom listopada ili studenog, dok bi Ubisoft izlazak igre Avatar: Frontiers of Pandora mogao tempirati sa premijerom filma Avatar: The Way of Water koja je zakazana za 16. prosinac.

Za kraj, tu je i Skull & Bones, pomorska akcija koja je u razvoju već duži niz godina, a koja će, eto, svjetlost dana ugledati u idućih 10ak mjeseci. S obzirom na to da će Avatar: Frontiers of Pandora i Mario + Rabbids: Sparks of Hope gotovo sigurno stići tijekom kalendarske 2022. godine, Skull & Bones ćemo vjerojatno vidjeti posljednji i to nekada tijekom prva tri mjeseca 2023. godine.

Više o trima navedenim igrama trebali bismo doznati u mjesecima koji su pred nama, vjerojatno tijekom Ubisoftovog velikog Showcasea o kojem se već neko vrijeme priča.