Image Alt

Kuvo TV

Netflixova Resident Evil serija je dobila prvi trailer

Kao što je jučer i najavljeno, Netflix je danas objavio prvi teaser trailer za svoju Resident Evil live action seriju, čija nas premijera očekuje već tijekom ljeta, točnije 14. srpnja.

Ranije informacije vezane za samu priču serije bile su točne, tako da će radnja serije doista biti fokusirarana na , Jade i Billie Wesker, kćerke zloglasnog Alberta Weskera. Radnja serije bit će podijeljena na dva dijela, koji će se odvijati tijekom različitih vremenskih perioda. U prvom ćemo se upoznati s 14-godišnjim sestrama Wesker prilikom njihove selidbe u New Raccoon City, u kojem će polako početi otkrivati mračne tajne njihovog oca, koje bi naposlijetku mogle uništiti cijeli svijet. Drugi dio odvest će nas nešto više od desetljeća u ne tako lijepu budućnost, u 2036. godinu. Na Zemlji je ostalo manje od 15 milijuna ljudi, koji se svakodnevno bore za opstanak s više od šest milijardi zombija i životinja, na kojima je T-Virus ostavio trag. Jedna od sestara, Jade, sada već u 30-im, i dalje se trudi da preživi u Novom Svijetu, dok je usput proganjaju tajne iz njene prošlosti – o njenoj sestri, ocu kao i o njoj samoj. Što možemo očekivati od ove serije, pogledajte ispod.

U ulozi Alberta Weskera pojavit će se Lance Reddick, a osim njega u seriji ćemo u glavnim ulogama vidjeti i Ellu Balinsku, Tamaru Smart, Sienu Agudong, Adeline Rudolph i Paolu Nunez.