Image Alt

Kuvo TV

Redatelj Uncharteda tvrdi da je Nathan Drake i dalje u “mirovini”

Brojni Uncharted fanovi i dalje se nadaju da Naughty Dog potajno radi na novoj igri iz ovog popularnog serijala. To možda i jeste slučaj (ako ne Naughty Dog, možda je u razvoj nove igre svoje prste umiješao neki drugi Sonyjev studio), no čak i u tom slučaju, mala je šansa da ćemo u njemu u glavnoj ulozi vidjeti Nathana Drakea.

Kao što je od ranije poznato, Nathan Drake je sa završetkom četvrtog dijela igre i službeno otišao u mirovinu, a u toj istoj mirovini će, kako tvrdi glavni čovjek Naughty Doga, i dalje uživati.

Naime, autor igre Neil Druckmann je ranije ovoga tjedna na Twitteru obilježio šesti rođendan Uncharteda 4, poželivši Nateu i ekipi da uživaju u mirovini, čime je još jednom nagovjestio da je mala i gotovo nikakva šansa da ćemo u nekoj od potencijalnih idućih Uncharteda igara ponovno zaigrati sa jednim od najboljih likova u povijesti gaminga.

I dok je sve izvjesnije da je Uncharted 4 doista zaključio Nateovu priču, budućnost Uncharteda je zasigurno svijetla. Već duže vrijeme kruže glasine da bi novi Uncharted doista mogao biti u pripremi. Nedavno izašli film je ostvario impresivan uspjeh na kino blagajnama i uspio da održi franšizu na životu, tako da je samo pitanje vremena kada ćemo na PlayStationu 5 vidjeti i na povratak serijala.