Image Alt

Kuvo TV

Rockstar navodno radi na next-gen izdanju Red Dead Redemptiona 2, ali i na remasteru njegovog prethodnika

Već duže vrijeme gaming scenom kruže priče o next-gen verziji Red Dead Redemptiona 2, ali i remastera originalnog Red Dead Redemptiona, no iz Rockstara i dalje mudro ćute. Ipak, unatoč medijskoj tišini studija koji punom parom radi na šestom nastavku GTA, poneka neslužbena informacija ipak procuri zahvaljujući uvijek aktivnim insiderima.

Da se nešto “red-deadasto” doista kuha u Rockstarovoj kuhinji tvrdi i AccountNGT, inače jedan od najaktivnijih i najkredibilnijih insidera današnjice. Prema informacijama kojima raspolaže ovaj leaker, Rockstar doista radi na PS5 i Xbox Series X/S verzijama Red Dead Redemptiona 2, kao i na remasteru prve igre.

Zanimljivo je da su tweetovi ovog insidera u međuvremenu uklonjeni, što je prvi put do sada, unatoč činjenici da je AccountNGT do sada otkrio hrpetinu točnih leakova. To bi moglo zmačiti da su njegove objave vezane za Red Dead Redemption uklonjene za zahtjev Rockstara, što bi opet moglo značiti da ima istine u njegovim tvrdnjama, ali da Rockstar još nije spreman da se o spomenutim igrama priča, čak ni kroz glasine.

U svakom slučaju, kao i na većinu insiderskih informacija, i na ove bismo trebali gledati samo kao na još jednu glasinu u nizu – barem dok ih Rockstar ne potvrdi ili demantira.