Image Alt

Kuvo TV

Bethesda navodno radi na nekoliko Xbox igara sa Disneyjevom licencom

U suret velikoj prezentaciji koju će početkom idućeg mjeseca zajedno održati Xbox i Bethesda, pojavile su se informacije koje govore da Indiana Jones nije jedina igra sa Disneyevom licencom, čiju bismo najavu uskoro mogli vidjeti.

Informacije koje stižu od izvjesnom Joeya McDermotta, na Twitteru poznatijeg pod nadimkom KourtsideKing, Microsoft i Bethesda zajedno rade na čak nekoliko Disney naslova. Iako nije precizirao o kakvim naslovima bi se moglo raditi, McDermott tvrdi da informacije kojima raspolaže dolaze od prilično povjerljivih izvora, koji su do sada u više navrata otkrivali točne informacije vezane za Xbox i Bethesdu

O kojim igrama je riječ, trenutno nije poznato. Već neko vrijeme je poznato da švedski MachineGames radi na novoj velikoj Indiana Jones igri, a u posljednje vrijeme pojavile su se glasine da ZeniMax Online Studios radi na velikom The Mandalorian MMO naslovu, stoga je moguće da su i te informacije točne.

U svakom slučaju, Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 nas očekuje 12. lipnja, nakon čega bi dosta toga moglo biti jasnije.