Image Alt

Kuvo TV

Fall Guys od idućeg mjeseca postaje free to play i to na svim platformama

Velika obavijest koju je Mediatonic najavio prošloga tjedna, uistinu je ispala poprilično velika i bitna. Naime, njihova popularna multiplayer igra Fall Guys postaje free to play. 21. lipnja igra postaje besplatna, a tog datuma napokon dolazi za Nintendo Switch i Xbox konzole.

Free Guys se miče iz ponude na Steamu te se prebacuje na Epic Games Store. Svi koji su kupili igru na Steamu, i dalje će je moći igrati, no nove kupovine više nisu moguće. Također je potvrđen cross-play, kao i mogućnost cross-progresije u igri.

Iako su mnogi nabavili igru upravo u sklopu nekih akcija kada je Fall Guys bio besplatan (kao što je PS Plus pretplata), ovo će svakako ojačati bazu igrača/ica i dati ”novi život” igri koja je izašla prije skoro dvije godine i koju su neki ipak zaboravili kroz svo to vrijeme. No, kako igra postaje free to play, tako se povećava broj posebnih sadržaja u igri koje se ipak trebaju kupovati, od posebnih kostima do Season passa. Kako bi se ”olakšale” kupovine, Mediatonic donosi novu in-game valutu Show-Bucks.

Također je najavljen i poseban besplatni Legacy pack sa sve igrače/ice koji su već neko vrijeme dio zajednice i igraju ovu zabavnu multiplayer igru.

Sve novosti su prezentirane i u posebnom videu: