Image Alt

Kuvo TV

Najavljen WRC Generations, izlazi već ove jeseni

I ove godine ćemo se družiti sa dobro poznatim WRC serijalom i to zahvaljujući potpuno novoj igri, koja stiže već ove jeseni.

Nacon i Kylotonn su službeno predstavili WRC Generations, koji je zapravo WRC 11 iako njegovo ime glasi drukčije. Radi se o dosad najvećoj, najkompletnijoj i najrealističnijoj WRC igri, koja bi trebala donijeti popriličnu količinu sadržaja, uključujući i sve automobile, timove i staze iz sezone 2022. Po prvi put, očekuju nas i hibridna vozila sa potpuno novom fizikom i gameplay mehanikama koje se odnose na korištenje baterije vozila, pri čemu će igrači morati takticirati oko korištenja struje i regularnog goriva. Tu su i klasična old school vozila, kao i mogućnost sherovanja custom karoserija. Naravno, uz sve nabrojano, podrazumijeva se i unaprijeđena online komponenta koja će igračima omogućiti da se natječu u ligama.

WRC Generations na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC stiže 13. listopada. Također, vrijedi naglasiti da se ujedno radi i o posljednjoj WRC igri koja će izaći pod pokroviteljstvom Nacona i Kylotonna, budući da nakon nje WRC licenca prelazi u ruke Codemastersa, a samim time i Electronic Artsa.