Image Alt

Kuvo TV

Norman Reedus tvrdi da je Death Stranding 2 već u razvoju

Fanovi Death Strandinga definitivno imaju razloga za veselje, budući da je Norman Reedus, koji je inače posudio glas i stas glavnom protagonistu spomenute igre Samu Porteru Bridgesu, neslužbeno potvrdio da je nastavak već u razvoju.

Reedus je u intervjuu za Leo pričao i o Death Strandingu te je tom prilikom, svjesno ili slučajno, otkrio kako je već započeo razvoj njegovog nastavka.

Uz kratku priču o njegovom radu sa Kojimom na Silent Hillsu i Death Strandingu, ovaj glumac nije otkrio nikakve pojedinosti o samoj igri. S druge strane, već neko vrijeme kruže priče da bi Kojima uskoro, možda čak i tijekom Summer Game Fest 2022 showa, mogao najaviti barem jednu od čak nekoliko igara na kojima radi. Ovo nije prvi put da čujemo glasine o Death Strandingu 2. Također, u više navrata smo pisali o horror Xbox ekskluzivi, a tu su i glasine prema kojima Kojima Productions radi na ranije otkazanom Silent Hillsu, koji bi trebao biti PS5 ekskluziva.

Kojima i Kojima Productions se još nisu oglasili povodom cijele situacije, a što je od svega toga istina, ostaje nam da vidimo.