Image Alt

Kuvo TV

PC verzija Kerbal Space Programa 2 pogurnuta u iduću godinu, a verzija za konzole i više od tog

Intercept Games je objavio da Kerbal Space Program 2 neće izaći ove godine kako je bilo planirano originalno. Glavni i odogovorni za razvoj nastavka kultnog favorita (prvenstveno na PC-u kao platformi) Nate Simpson je napravio i kratki video u kojem objašnjava razloge.

Sve što znamo iz rečenog je da igra dolazi s početkom iduće godine sa zahvalom cijelom fanbaseu na razumjevanju i podršci. Dodatno je rečeno da igra koju rade zahtjeva dodatno vrijeme kako bi bila tehnološki na svom maksimumu zajedno sa svim gameplay idejama koje imaju u planu.

Kad se uzme u obzir kakve sve poluproizvode dobijemo od developera zadnjih par godina, nećemo se pretjerano ljutiti ako im to ekstra vrijeme zaista posluži u smislu da dobijemo sve što su zamislili u najboljem mogućem “stanju” kada se igra pojavi u prodaji. Ono što je loše u informacijama koje je Nate Simpson dao jest da verzija za konzole dolazi nakon PC verzije s potpuno nepoznatim datumom, pa čak niti godinom. Ono što nas neće začuditi jest da kroz godinu dana dobijemo informaciju o otkazivanju verzija za PlayStation 4 i Xbox One konzole. No, ajmo pričekati i vidjeti što će biti.