Image Alt

Kuvo TV

The Last of Us serija će navodno imati određene dijelove koji nisu bili prisutni u igri

Prema najnovijim informacijama, TV serija The Last of Us na HBO-u će sadržavati flashbackove koji nisu bili u originalnoj igri i prikazati će Ellienu mamu. HBO radi na adaptaciji filma The Last of Usa sa sukreatorom igre Neilom Druckmannom i kreatorom Černobila Craigom Mazinom, pa je za vjerovati da će serija svakako imati nove priče, likove i možda detaljnije uvide u neke od likova. Još nema trailera za seriju, no objavljene fotografije su pokazale kako će serija biti dosta vjerna adaptacija igre.  No, biti će i nekih značajnih promjena.

Prema uglednom insajderu ViewerAnonu, The Last of Us  će sadržavati flashback scene koje nisu bile ni u jednoj od igara. Neki od njih će sadržavati Ellienu mamu, Annu, koja se ne pojavljuje u igri. Spominje se više puta, a Ellie čak sa sobom nosi predmete koji su pripadali njezinoj majci, ali ona umire prije nego što publika ikad upozna Ellie. Čini se da će serija uzeti malo slobode i omogućiti publici da provede neko vrijeme s Ellienom mamom.

Ove informacije, doduše, nisu službene, tako da ćemo morati pričekati još neko vrijeme da saznamo sve detalje po kojima će serija unijeti svježinu u poznatu priču.