Image Alt

Kuvo TV

Destiny 2 Season of the Haunted počinje danas

Sedamnaesta sezona, da sedamnaesta sezona Destiny 2 contenta počinje danas. Za sve vas koji ste kupili Deluxe Edition The Witch Queen ekspanzije već rujete po novom storylineu koji nam vraća Leviathana kroz nove aktivnosti i misije. Naravno, sav ovaj content prati i tona nove opreme i oružja.

Season of the Haunted je dostupan i kao standalone kupnja za 15$ neovisno o platformi. U sklopu nove sezone nam stiže i Nightmate Containment event u kojem ćemo svi moći sudjelovati. Nightmare Containment nas vodi u utrobu broda od Emperora i svu njegovu gadost koja nas očekuje unutra. Na vama je da pročistite i blagoslovite sve što se nalazi unutra.

Od opreme, očekuje nas povratak Trespassera (exotic pištolj iz prvog Destinya) i još hrpa Opulent oružja u skladu s novom sezonom. Dodatni update će doživjeti i Solar klase u obliku Solar 3.0 updatea za Titane, Huntere i Warlocke. Cijela “podklasa” je doživjela redizajn koji je upotpunjen s ultra prilagodljivim Aspect i Fragrament sustavima. Na vama je da ih iskoristite na najbolji mogući način i svog lika “obdarite” vatrenim sposobnostima.