Image Alt

Kuvo TV

Novi Multiversus leak je otkrio još dva igriva lika – u pitanju su Gizmo i LeBron James

Besplatni brawler Multiversus mogao bi u konačnici imati znatno više igrivih likova, nego što smo to od njega očekivali. To potvrđuje i posljednji trailer koji je otkrio dodatna tri igriva lika, kao i novi leak koji stiže zahvaljujući dataminerima.

Naime, izvjesni dataminer koji se krije pod nadimkom JPMB5555 objavio je na Redditu otkriće do kojeg je došao kopajući po fajlovima još uvijek aktualne zatvorene alphe spomenute igre. Prema onome što je otkrio kopajući po voice fajlovima, u igri bismo trebali vidjeti još nekoliko igrivih likova, među kojima su i Gizmo i LeBron James. Oba lika trebala bi biti igriva, a zanimljivo je i to da ovaj leaker tvrdi da je kod Gizma našao dupli set voice overa – za ovog malenog čupavca i Gremlina, odnosno vjerojatno jednu od njegovih mutiranih formi koja voli gricnuti ponešto nakon ponoći, tako da je moguće da nas uz Gizma očekuje i igriva verzija njegovog ne toliko simpatičnog rođaka ili će se Gizmo tijekom fajta moći transforirati u istoga, što je opet mrvicu manje vjerojatno.

Navedeni leak definitivno ima smisla i poklapa se sa ranijim glasinama o LeBronu kao igrivom liku. S druge strane, igrivi Gizmo se čini kao logičan potez, s obzirom na to da nas uskoro očekuje i premijera Gremlins: Secrets of the Mogwai animirane serije. Naravno, ostaje nam još samo da dočekamo službenu potvrdu ovog leaka, kao i otkrivanje datuma izlaska ovog free to play brawlera koji navodno nije daleko.

Multiversus je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.