Image Alt

Kuvo TV

Premijera The Last of Us serije neslužbeno potvrđena za početak iduće godine

Uzbuđenje raste povodom HBO serije The last of Us. ova adaptacija hvaljenog serijala Naughty Doga još nema ni prvi trailer, no glumačka postava, leakani videi sa snimanja i par fotografija, uvjerili su brojne fanove kako nas čeka prava poslastica. No, jedno od pitanja za koje nam treba odgovor što prije, jest kada ćemo točno moći pogledati ovu seriju.

Prema najnovijim neslužbenim informacijama (kao što su mnoge dosad bile), Last of Us na HBO-u dolazi početkom iduće godine.

U novom intervjuu, redatelj serije Kantemir Balagov, koji je radio na pilot epizodi, naveo je kada će serija zapravo biti premijerno prikazana na HBO-u. Premda je priznao da je serija još uvijek u procesu produkcije, Balagov je rekao da će, na temelju vlastitog shvaćanja situacije, biti objavljena “početkom sljedeće godine”. Osim toga, također je priznao koliko mu je važno raditi na The Last of Usu, budući da igre  na temelju kojih rade seriju “imaju posebno mjesto u mom srcu”.

Općenito gledano, mnogi su obožavatelji već pretpostavili da će početak 2023. biti period u kojem će The Last of Us na kraju doći na HBO, ali Balagovova izjava samo potvrđuje te procjene. Iako je teško znati što bi se moglo smatrati ”početkom” godine, čini se vjerojatnim da bi premijera u nekom trenutku između siječnja i ožujka bila realna opcija.

U bliskoj budućnosti, ono na što su mnogi obožavatelji više usredotočeni je čekanje prvoga trailera . Sam HBO još nije zapravo pokazao teaser ni trailer bilo koje vrste za seriju, no svi se nadaju kako bi se trailer mogao pojaviti u narednim mjesecima. Mi fanovi igre znamo kada bi najkasnije mogao doći trailer, zar ne? Outbreak day je 26. listopada.