Image Alt

Kuvo TV

Novi Infamous bi mogao biti najavljen već ove godine

Infamous je jedan od onih PlayStation serijala koji je imao solidan uspjeh, dobru fan bazu, ali je i nestao sa liste novih naslova prije skoro osam godina. U zadnje vrijeme se sve više spominje nastavak ove open-world akcijske avanture, a iako još nema ništa službeno, došle su nove neslužbene, insiderske informacije vezane uz ovaj serijal.

Prema jednom od povjerljivijih insidera gaming industrije, koji se predstavlja pod pseudonimom AccountNGT, PlayStation se priprema za najavu novoga Infamous naslova, a trebali bi ga predstaviti nekad ove godine. Daljnje pojedinosti o tome kada bi se takva najava mogla dogoditi nisu dane, no rečeno je da PlayStation trenutno planira održati određenu prezentaciju u rujnu, pa bi možda i Infamous mogao biti dio toga eventa.

Glasine oko povratka Infamousa su s nama već nekoliko mjeseci, a jedno od pitanja vezano za novi nastavak je svakako vezano i za to tko će raditi igru. Sucker Punch Productions, koji je prethodno radio na ovoj igri, prešao je na rad za Ghost of Tsushima, te je poprilično vjerojatno da rade na (još nepotvrđenom) nastavku te igre. Imajući to na umu, studio vjerojatno ne bi bio odabran da istovremeno radi na novom Infamousu, što znači da bi Sony morao koristiti druge developere. Tko su oni, samo će vrijeme pokazati.