Image Alt

Kuvo TV

Hangar 13 već ima planove i za Mafiu 5?

Još se nije ohladila vijest o glasini da je Mafia 4 u izradi, već nam stižu nove o potencijalnom nastavku kako rekosmo još uvijek nepotvrđenog nastavka. Nakon turbulentnog razdoblja u kojem je hrpa devsa dobila otkaze zbog otkazanog i nikad viđenog projekta Volt, Hangar 13 očito jaše na novom valu projekata i samoupouzdanja.

Uz sve to, 2K Games je izjavio da iako su  gore navedeni otkazi stvarni, napraviti će sve da svima omogući posao u ostalim razvojnim studijima unutar ovog velikog izdavača. Isto tako su rekli da su predani u stabilizaciji Hangar 13 studija i njegovoj budućnosti nakon ovog turbulentnog razdoblja.

Glasine iz više izvora govore da Hangar 13 šef Nick Baynes pokušava dobiti odobrenje od 2K Gamesa da dok se kuha Mafia 4 već krenu s pripremama za peti nastavak. To bi zasigurno značilo stabilnost za Hangar 13 i sve zaposlenike koji su ostali.

Sad, vrijeme će nam pokazati što je istina u svemu ovome. No, ako moramo birati od svega ovoga, iako nemamo potvrdu, sigurni smo da je Mafia 4 u razvoju.