Image Alt

Kuvo TV

Sony potvrdio da su trenutno u pripremi God of War, Horizon i Gran Turismo TV serije

Sonyjeva PlayStation Productions divizija je u posljednje vrijeme prilično hiperaktivna, a to potvrđuje i službena najava još tri TV serije inspirirana dobro poznatim PlayStation franšizama.

Uz ranije najavljenu God of War TV seriju koju PlayStation Productions sprema zajedno sa Amazonom, u planu su još i serije utemeljene na Horizon Zero Dawn i Gran Turismo igrama. Horizon seriju ćemo vidjeti na Netflixu, dok je pitch za Gran Turismo seriju još uvijek u ranoj fazi tako da neki konkretniji detalji još uvijek nisu poznati.

Naravno, još uvijek je prerano za bilo kakve predikcije vezane za datume premijera spomenutih serija, no izgledno je da iste nećemo vidjeti uskoro. U međuvremenu, podsjećamo na još nekoliko projekata PlayStation Productionsa koji su već u produkciji. Tu, prije svega, mislimo na The Last of Us seriju koja stiže početkom iduće godine na HBO, te Twisted Metal seriju koja će biti ekskluzivna na Peacock streaming platformi. Za kraj, ne treba zaboraviti ni Ghost of Tsushima film, na kojem rade Chad Stahelski (John Wick) i Takashi Doscher, ali koji je još uvijek u ranoj produkcijskoj fazi. Nastavak Uncharted filma? E i to ćemo sigurno vidjeti, možda čak i prije nekih od spomenutih ostvarenja.