Image Alt

Kuvo TV

The Quarry pri launchu neće imati multiplayer, imamo i novi trailer koji nam otkriva o kakvoj igri se radi

Da bi nadolazeći survival horror The Quarry vrlo lako mogao biti dosad najambiciozniji naslov studija Supermassive Games, najbolje demonstrira novi overview trailer koji nam ujedno i otkriva što zapravo možemo očekivati od novog naslova autora Until Dawna.

Overview trailer, koji su sinoć objavili 2K i Supermassive Games, primarno je fokusiran na glavni aspekt The Quarryja. Naravno, mislimo na suludi broj izbora koje će igrači imati tijekom igranja. Kao i u prethodnim igrama ovog britanskog studija, i u The Quarryju nas očekuje dosad rekordni broj odluka, većih i manjih, zahvaljujući kojima ćemo krojiti sudbinu svih devetero igrivih likova. O čemu se radi, pogledajte ispod.

Iako će The Quarry, kao i igre iz The Dark Pictures antologije, biti moguće igrati i u društvu, multiplayer ipak neće biti dostupan pri launchu. Ovu vijest je potvrdio i sam Supermassive Games, uz obrazloženje da su se na odgodu multiplayer moda odlučili kako bi igračima inicijalno isporučili najbolje moguće solo igranje pri prvom prelasku.

The Quarry je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC. Radi li se doista o najvećoj, najambicioznijoj i ujedno najboljoj igri Supermasssive Gamesa, doznat ćemo već 10. lipnja, kada bi se ista trebala pojaviti u prodaji.