Image Alt

Kuvo TV

Iscurio potencijalni datum “mačkaste” avanture Stray

Konzolaška PlayStation ekskluziva Stray, koja se već duže se nalazi na vrhu najiščekivanijih igara popriličnog broja vlasnika Sonyjeve nove konzole, mogla bi se u prodaji pojaviti već tijekom ljeta.

Ako je vjerovati informacijama koje je objavio prilično pouzdani PlayStation Game Size, ova simpatična indie igra, koju nam zajedno spremaju Annapurna Interactive i BlueTwelve Studio, u prodaji bi se mogla pojaviti 19. srpnja. Iako bi se moglo raditi samo o placeholderu, informacije sa PlayStation Databasea uglavnom budu precizne, a budući da 19. srpanj pada na utorak (dan kada inače izlaze važniji naslovi), velika je šansa da se radi o točnom datumu. S obzirom na to da je već za idući četvrtak najavljen novi State of Play, moguće je da ćemo upravo tijekom ovog eventa dobiti i potvrdu navedenog datuma.

Za slabije upućene, Stray je futuristička avantura, smještena u distopijski cyberpunk svijet, gdje ćemo u ulozi mačke i njenog mehaničkog pratitelja, drona po imenu B12, morati da pronađemo svoju izgubljenu obitelj.

Iako se radi o konzolaškoj PlayStation ekskluzivi (PS4 i PS5), podsjećamo na to da će Stray već pri launchu biti dostupan i na PC-u.