Image Alt

Kuvo TV

Očekuje li nas tijekom State of Playa povratak davno zaboravljene PlayStation ekskluzive WiLD?

Iako već duže vrijeme kruže glasine da je nekadašnja PS4 ekskluziva WiLD, nakon višegodišnje medijske tišine potajno i otkazana, francuski Wild Sheep Studio te glasine nikada nije ni potvrdio niti opovrgnuo. Ovaj razvojni tim našao se u priličnim problemima nakon što ga je napustio Michel Ancel, inače njegov osnivač i ujedno glavni kreativac studija. Međutim, kako stvari stoje, ova francuska ekipa kreativaca konačno je konsolidirala redove i spremna je da se vrati na scenu.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama koje stižu posredstvom oglasa za posao, Wild Sheep Studio bi već idući tjedan, tijekom Sonyjevog State of Play streama, prikazati novi “promocijski video”. Velika je šansa da taj promocijski video krije i trailer za novi ili stari projekt ovog studija. Ukoliko se ne radi o nečemu potpuno novom, postoji realna šansa da je u pitanju novi trailer za WiLD, koji bi u međuvremenu (naravno, ukoliko nije otkazan) vjerojatno trebao postati PS5 naslov.

Je li WiLD doista živ ili nas očekuje moguća najava potpuno nove igre, doznat ćemo već u idući četvrtak – naravno, ukoliko su navedene glasine točne.