Image Alt

Kuvo TV

Killzone VR je navodno u razvoju za PSVR2

Sudeći prema neslužbenim informacijama, objavljenim od strane YouTube kanala PSVR without Parole, u pripremi je nova Killzone igra i to ekskluzivno za PlayStation VR2.

Navedeni izvor tvrdi da je na spomenutoj igri navodno radio britanski Supermassive Games, studio koji je još ranije potvrdio da radi na nekoliko nenajavljenih PlayStation ekskluziva, a koji iz sebe ima i rad na sjajnoj PS4 ekskluzivi Until Dawn. Međutim, nakon što su iz Sonyja bili nezadovoljni progresom razvoja spomenute igre, nekada tijekom 2019-te su odlučili isti prebaciti nekom od svojih first party studija. Nažalost, nije precizirano o kojem studiju se točno radi, no navedeni izvor tvrdi da bi Killzone VR mogao biti jedan od PSVR2 launch naslova.

Je li Killzone VR doista u razvoju ili je možda Sony u međuvremenu u potpunosti odustao od njega, trenutno nije poznato. No, s obzirom na to da će idući State of Play, koji je zakazan za 2. lipanj, biti dobrim dijelom fokusiran na predstavljanje igara za PlayStation VR2, možda ćemo već tijekom istog vidimo najavu spomenute igre.