Image Alt

Kuvo TV

Knockout City od idućeg tjedna u potpunosti prelazi na free to play model

Ranije ove godine, Velan Studios je otkrio kako svoj multiplayer hit Knockout City planira u potpunosti preseliti u free to play vode, a sada smo doznali i kada točno spomenuta igra postaje besplatna.

Knockout City će u potpunosti postati besplatan već idući tjedan. Paralelno sa početkom šeste sezone igre, koji je zakazan za 1. lipanj, spomenutu igru će svi moći zaigrati besplatno na svim raspoloživim platformama. Naravno, kao što to obično bude kada neka premium igra postane besplatna, sve koji su ranije kupili Knockout City očekuje bonus sadržaj u vidu Loyalty Royaltu Bundlea, koji donosi ekskluzivne legendarne kozmetičke dodatke, XP boostere i 2,000 Holobuxa. Kada je u pitanju postojeći Brawl Pass, do istog će biti moguće doći kupovinom premium tiera (ili za stvarnu lovu ili pomoću Holobuxa).

Kada je u pitanju šesta sezona, uz potpuno novu loptu (Boomerang Ball) koja vam se vraća nakon što njome pogodite protivnika, očekuje nas znatno veći i prošireniji Hideout Hub u kojem će sada biti moguće zaigrati i nogomet ili košarku, kao i nekoliko posebnih evenata koji će tijekom nekoliko idućih mjeseci biti postupno dostupni.

Za kraj, podsjećamo da je Knockout City trenutno dostupan za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch, a isto važi i za besplatnu verziju koja stiže za samo nekoliko dana.