Image Alt

Kuvo TV

Autori Life is Strangea danas će predstaviti svoju novu igru

Iako smo očekivali neku njegovu najavu tijekom Summer Game Festa (i dalje nije isključena), Dontnod Entertainment je za danas spremio novu najavu.

U tweetu koji je objavio sinoć, ovaj francuski studio je nagovijestio kako će danas predstaviti nešto novo, a to novo vrlo vjerojatno je neka njegova nova igra. Web stranica ovog razvojnog tima trenutno je “maintenance” modu, što znači da su u tijeku pripreme za nešto novo.

Što nam autori hitova kao što su Life is Strange, Remember Me, Vampyr, Tell Me Why i Twin Mirror spremaju za danas, nismo sigurni, no još od veljače znamo da ova ekipa radi na čak šest novih projekata koje planira izdati do 2025. godine. Prema onome što smo načuli, jedan od tih projekata bi mogao biti akcijski RPG, no nije poznato radi li se možda o nastavku Vampyra ili potpuno novom IP-ju. Naravno, za očekivati je da vidimo i nešto novo što ima veze sa Life is Strange franšizom. Kako god, danas ćemo vidjeti jednu od tih novih igara, a odmah po njenoj najavi, više informacija ćete moći pronaći i na svome omiljenom gaming portalu.