Image Alt

Kuvo TV

Nastavak mobilne Frogger igre dolazi već ovoga tjedna – najavljen Frogger and the Rumbling Ruins

Frogger je jedna od najdugovječnijih franšiza u gaming industriji, a trebala bi se trebala vratiti s potpuno novom igrom kasnije ovog tjedna! Doduše, izlazi samo za iOS mobilne uređaje, tj. na Apple Arcadeu 3. lipnja. Konamijev Frogger and the Rumbling Ruins nastavak je igre Frogger in Toy Town iz 2019. godine , a donosi više od 100 razina, ispunjenih trodimenzionalnim zagonetkama i skrivenim blagom.

“Zabavna i prijateljska” priča igre vrtjet će se oko drevnog plemena žaba, uz čiju će pomoć Frogger pokušati saznati zašto žabe nestaju diljem svijeta. U igri nas čeka prelazak raznih tajanstvenih lokacija i rješavanje raznih puzzleova, skupljanje blaga i ostvarivanje novih prijateljstava sa zanimljivim novim likovima. Dio akcije možete provjeriti u netom objavljenom traileru:

Streaming serija temeljena na Froggeru debitirala je na Peacocku prošle godine, točnije, radilo se o natjecateljskoj emisiji inspiriranoj izvornim gameplayem igre u kojoj natjecatelji postaju Frogger i pokušavaju proći sve zadane prepreke. Frogger se svakako vratio, iako za neke možda ne previše naglašeno, no nova igra će svakako dodatno popularizirati ovu franšizu i svojim gameplayem održati zanimanje mnogih. Ako su pretplaćeni na Apple Arcade, naravno.