Image Alt

Kuvo TV

Službeno je, Assassin’s Creed Origins već sutra dobiva 60 fps patch za PS5 i Xbox Series X/S konzole

Čekanje vlasnika PS5 i Xbox Series X/S konzola na dugoočekivani “60fps patch” za Assassin’s Creed Origins konačno se bliži kraju. Štoviše, u znatno raskošnijem izdanju spomenute igre, oni će moći uživati već od sutra.

Ubisoft je i službeno potvrdio da će navedeni patch biti dostupan već od 2. lipnja. Dakle, već od sutra ćete ovo ostvarenje moći odigrati u znatno boljoj i kvalitetnijoj izvedbi, a za slučaj da ga nemate, ali zato imate Xbox Series X/S, moći ćete nadoknaditi propušteno, budući da će isto će Assassin’s Creed Origins već od 7. lipnja biti dostupan i putem Xbox Game Passa. Također, vrijedi naglati i i to da će verzija za Xbox Game Pass stići i sa priličnom količinom dodatnog sadržaja u vidu Deluxe Packa, koji sadrži Ambush at Sea misiju, Desert Cobra Pack (dodatni outfit, dva legendarna oružja te po jedan legendarni štit i mount) te tri Ability boda.

Za slučaj da još niste prešli na nove konzole, podsjećamo kako Assassin’s Creed Origins možete zaigrati na PS4, Xbox One i PC platformama. Naravno, kod starih konzola ipak nećete moći računati na 60 frejmova prilikom igranja.