Image Alt

Kuvo TV

Više od 30 developera i izdavača potvrdilo svoje sudjelovanje u Summer Game Festu 2022

Iz godine u godinu, Summer Game Fest Goeffa Keighleya postaje sve utjecajniji gaming event. U izostanku E3 sajma, uz The Game Awards (iza kojeg također stoji Geoff Keighley) nametnuo se se kao najznačajniji gaming događaj godine, a to najbolje potvrđuje i popis izdavača i developera koji će biti prisutni na ovogodišnjem Summer Game Festu.

Naime, preko 30 izdavača i developera je potvrdilo svoje prisustvo u spomenutom Keighleyjevom događaju, koji nas očekuje 9. lipnja, a među njima se nalazi i popriličan broj velikih imena:

2K, Activision, Atlus, Bandai Namco, Bloober Team, Capcom, Coffee Stain, Deep Silver, Devolver Digital, Digital Extremes, DotEmu, Electronic Arts, Epic Games, Focus Entertainment, Frost Giant Studios, Humble Games, Level Infinite, Mediatonic, MiHoYo, Netflix, PlayStation, Raw Fury, Samsung Gaming Hub, Sega, Skybound Games, Square Enix, Steam, Studio MDHR, Tribeca Festival, Warner Bros. Games i Xbox.

Kao što možete vidjeti, na popisu se nalaze i posebni događaji, poput Sonyjevog State of Playa ili Tribeca Festivala, a sam popis bi u danima koji su pred nama mogao dodatno porasti. Naravno, iznenađenja se podrazumijevaju, no o njima ćemo više pričati već sutra u sklopu KUVO TV ReCap podcasta. Također, podsjećamo da ćete Summer Game Fest 2022, kao i sve ostale najavljene ljetnje gaming događaje, moći gledati uživo i putem GoodGame.hr Gaming Portala.