Image Alt

Kuvo TV

[LIVESTREAM]: Gledajte sa nama novi State of Play

Sony će večeras točno u ponoć održati novi State of Play. Novi livestream trajat će oko pola sata i u potpunosti će biti fokusiran na PSVR2 igre te najave igara Sonyjevih third party partnera.

To znači da ćemo God of War i slične nadolazeće PlayStation ekskluzive vidjeti nekom drugom prilikom, no to isto tako ne znači da večeras nećemo vidjeti poneku veliku najavu ili iznenađenje. Što bismo večeras mogli vidjeti, pitate se?

Kao što smo već spomenuli, fokus streama će biti na PSVR2 igrama (ne nužno i samom headsetu, tako da je mala šansa da ćemo večeras doznati i datum njegovog izlaska ili cijenu, no nikad se ne zna..). Horizon: Call of the Mountain je već potvrđen, dok je ostatak najava još uvijek prilična nepoznanica. No, mi ne bismo bili mi kada ne bismo malo kopali po mračnim kutovima gaming scene, kako bismo doznali još poneku sitnicu ili barem podijelili sa vama naše prognoze. PSVR2 će zasigurno biti zastupljen kroz nekoliko značajnih najava. Već neko vrijeme kruže glasine o Killzone VR igri (o kojoj baš i nismo sigurni što da mislimo), no zato bismo vrlo lako mogli vidjeti VR igru na kojoj radi Coatsink, a koja bi, prema nekolicini leakova, mogla imati veze sa Jurassic Worldom). Supermassive Games također navodno radi na novoj PSVR2 igri, pa možda i nju vidimo.

Kao što smo već spomenuli, dio današnjeg State of Playa bit će posvećen i igrama Sonyjevih third party partnera, pa je red da kažemo i riječ ili dvije o mogućim najavama. Prije svega, mogli bismo dobiti potvrdu datuma izlaska avanture Stray. Dugo ništa novo nismo čuli ni o indie igri Little Devil Inside, pa je moguće da ćemo konačno dobiti i njen datum izlaska. S druge strane, sigurno ćemo vidjeti i nešto od Square Enixa, a najizgledniji kandidati su Forspoken i Final Fantasy XVI. Za očekivati je da vidimo i poneku Capcomovu najavu, poput one koja se odnosi na Street Fighter 6 ili Resident Evil Village DLC. Capcom bi nas mogao iznenaditi i najavom Resident Evil 4 Remakea (ako ne tijekom State of Playa, onda tijekom Summer Game Festa), a na sve to, sa istim mogućim scenarijem, dodat ćemo i novi potencijalni Monster Hunter. Kada su u pitanju igre za čije je marketinške aktivnosti najvećim dijelom zadužen Sony, red je da spomenemo Call of Duty: Modern Warfare II i Avatar: Frontiers of Pandora, čije bismo nove trailere mogli vidjeti, a šuška se i o tome da bi obe igre mogle imati i određenu podršku za PSVR2.

Hoće li se Konami kao jedan od third party partnera konačno vratiti na scenu najavom novog Silent Hilla ili Metal Geara? Nadamo se, ali isto tako mislimo da ćemo na takvo što pričekati još malo. S druge strane, šuška se da bi ekipa iz Wild Sheep Studiosa mogla biti dio State of Playa, samo je pitanje očekuje li nas možda povratnički trailer za davno zaboravljeni WiLD ili možda nešto novo.

Mnogo je pitanja, a odgovore na barem neka od njih sigurno ćemo dobiti već poslije ponoći. Zato budite sa nama točno u ponoć i uživo ispratite novi State of Play.