Image Alt

Kuvo TV

Insomniacove Spider-Man igre su prodane u preko 33 milijuna primjeraka

Insomniacove Spider-Man igre su se za Sony pokazale i više nego unosnim, a najbolji dokaz za to su njihovi najnoviji prodajni rezultati.

Iz Sonyja su potvrdili kako je zaključno sa polovicom svibnja prodano preko 33 milijuna primjeraka Marvel’s Spider-Man i Marvel’s Spider-Man: Miles Morales igara, što je, uzmemo li u obzir činjenicu da su iste još uvijek dostupne samo za PS4 i PS5, doista impresivna brojka.

Naravno, takvo što ne bi trebalo da predstavlja neko posebno iznenađenje, s obzirom na ogromnu popularnost samog Spider-Mana ali i činjenicu da se doista radi o sjajnim igrama koje su ujedinile i igrače i kritiku. Obe igre i dalje se prodaju, iako znatno slabije nego ranije, no to bi se svakako moglo promijeniti već krajem ljeta, odnosno tijekom jeseni, nakon što se Marvel’s Spider-Man i Marvel’s Spider-Man: Miles Morales pojave i na PC-u. Uzmemo li u obzir i činjenicu da bi iduće godine trebao stići i Marvel’s Spider-Man 2, budućnost ove Insomniacove franšize definitivno je svijetla.