Image Alt

Kuvo TV

Prince of Persia: Sands of Time remake je uklonjen iz ponude brojnih retailera, nije otkazan ali je jako daleko od izlaska

Trakavica zvana “Prince of Persia: The Sands of Time Remake” i dalje nema svoj pravi epilog. Nakon inicijalnih negativnih reakcija i nekoliko odgoda, Ubisoft je nedavno odlučio da razvoj ovog naslova prepusti svom najvećem studiju, Ubisoft Montrealu. Tom prilikom, otkriveno je da je samim time i igra odgođena do daljnjega. No, tu nije kraj priče o ovom problematičnom ostvarenju.

Naime, ovih dana brojni svjetski retaileri su povukli iz ponude Prince of Persia: The Sands of Time Remake, što je mnoge natjeralo da špekulacije da bi igra na kraju ipak mogla biti otkazana te da retaileri znaju nešto što mediji i igrači ne znaju. To, srećom, ipak nije slučaj.

Iz Ubisofta su potvrdili da je igra i dalje u razvoju, ali da više nije u planu za izlazak tijekom fiskalne 2023. godine. Razlog tome je i više nego očit, budući da će Ubisoft Montrealu biti potrebno za razvoj igre. To, nadalje znači da bi ranije najavljene prošlogeneracijske verzije mogle biti odgođene te da bi sama igra na kraju mogla izaći samo za PS5, Xbox Series X/S i PC.