Image Alt

Kuvo TV

Toys for Bob navodno radi na novoj Crash multiplayer igri – Crash Bash remake ili nešto novo, pitanje je sad?

Ako je vjerovati novim glasinama koje je tijekom Xbox Chaturdays podcasta pokrenuo novinar Jez Corden, u pripremi je nova Crash Bandicoot igra, a na njoj radi ekipa zaslužna za remake trilogiju i Crash 4: It’s About Time.

Navedene informacije su iscurile na pomalo neobičan način. Naime, tijekom navedenog podcasta, Rand al Thor, inače jedan od gostiju, izjavio je kako misli da bi studio Toys for Bob mogao raditi na novoj Crash igri, čiju bismo najavu mogli vidjeti tijekom predstojećeg Xbox & Bethesda Showcasea, na što mu je Corden pomalo sarkastično odgovorio pitanjem gdje je čuo te informacije, budući da iste nisu trebale iscuriti, sugerirajući da bi se doista moglo raditi o točnim informacijama.

Corden je zatim otkrio kako bismo doista uskoro mogli vidjeti najavu novog Crasha, koja neće biti klasični naslov iz serijala, već se navodno radi o multiplayer igri. Prema Cordenu, navodno se radi o multiplayer ostvarenju za četiri igrača sa elementima brawlera. Je li posrijedi remake Crash Basha ili nešto potpuno novo, tek ćemo vidjeti – naravno, ukoliko su glasine točne (a mislimo da jesu).