Image Alt

Kuvo TV

Zahvaljujući novom leaku, možda smo već vidjeli cijeli početni roster Street Fighter 6 – Capcomovci ga praktički potvrdili

Nakon sjajnoga predstavljanja Street Fightera 6 na State of Playu, i oduševljenja fanova s viđenim, nije se dugo čekalo da leakovi malo ”pokvare” doživljaj. Kao što se često (sve češće) dogodi sa fighting igrama, nekako izađu informacije o svim (ili većini) likova koji će biti dio rostera, a za koje su planirane naknadna predstavljanja i trebali su biti iznenađenja u kojima će fanovi dodatno uživati. Stoga, ako mislite da možete izdržati i saznati o svim likovima u igri na Capcomov planirani način, kroz trailere koje ćemo dobivati cijelu godinu, svakako preskočite ovaj članak.

U protivnom, donosimo vam leak vezan za kompletan roster Street Fightera 6 koji je izašao svega nekoliko sati nakon službenog trailera, a koji je ovoga vikenda Capcom potvrdio da je točan.

Naime, u ”šestici” ćemo imati veliki broj novih likova, no kako se dalo zaključiti iz trailera, novi SF donosi kombinaciju tradicije i legacyja sa novim stilom, generacijom i likovima. Tako je dio rostera od 22 likova i svih osam originalnih ”World Warriorsa” iz Street Fightera II – Ryu, Ken, Chun- Li, Blanka, E.Honda, Guile, Dhalsim, Zangief. Iznimno simpatično i nostalgično, pogotovo kad vidite njihov dizajn.

Uz njih, povratnički likovi su Cammy i Dee Jay iz Super Street Fightera II, Akuma iz Super Street Fightera II Turbo, Juri iz Super Street Fightera IV, te Ed i Rashid iz Street Fightera V.

Potpuno novi borci i borkinje su Lily iz Meksika, Kimberley iz Amerike, misteriozna A.K.I. iz Kine te već predstavljeni Jamie i Luke. Prema prijevodima imena koji su se pojavili online, tu su još Marisa iz Italije te Mimim iz Francuske. Iako se ne zna ništa o ovim likovima, na internetu su reakcije na dizajn pa i sam popis starih i novih likova poprilično pozitivne.

Capcomu nije trebalo puno da se osvrnu na leak o kojem su svi pričali, pa su tako objavili na Twitteru indirektnu potvrdu da smo svi ”vidjeli što nismo trebali vidjeti” te se zahvaljuju na pozitivnim reakcijama i potpori:

Street Fighter 6 izlazi iduće godine i donosi veliki broj inovacija i modeova, o kojima ćemo također više saznati kroz drugu polovicu ove godine. Za slučaj da ste propustili trailer, isti možete provjeriti ispod. Igra dolazi za PC, Xbox Series te PlayStation 4 i PlayStation 5 konzole.