Image Alt

Kuvo TV

Novi šestominutni gameplay video Sonic Frontiersa posvećen je borbi – inicijalni dojmovi baš i nisu najbolji

Nakon prvog gameplay videa za nadolazeći Sonic Frontiers, koji je objavljen prošloga tjedna i nije baš oduševio fanovve, sada smo dobili još jedan. Novi gameplay video posvećen je borbi i borbenoj mehanici u igri, sa prikazom Sonicovih specijalnih poteza i samoga izgleda/stila tih akcijskih elemenata. Unatoč tome što se radi (još uvijek) o gruboj i nedovršenoj verziji igre, fanovi nisu ni ovim prikazom oduševljeni, te se pojavila poveća bojazan oko kvalitete novoga Sonicovog naslova koji bi trebao izaći krajem ove godine.

Problemi koji se mogu primijetiti u novom gameplayu koji je objavio IGN su napuštenost lokacija pa i neki rudimentarni i prejednostavni, repetitivni Sonicovi potezi koji, iako na trenutke izgledaju zanimljivo i lijepo, popraćeni su repetitivnim potezima kojima napadamo neprijatelje nekoliko puta, te su neke animacije ipak dosta krute, čineći borbene elemente već dosta zamornim samim gledanjem. No, borbena mehanika i dizajn nekih  neprijatelja obećava, samo je i dalje pitanje što točno gledamo budući da je očito da igra još nije dovršena i sve ostavlja dojama tech demoa (što je bila kritika i prvoga gameplaya).

Neki su toliko zabrinuti da su pokrenuli online kampanju ”odgodite Sega Frontiers” čime žele dati do znanja da nisu zadovoljni viđenim, no da ipak mnogi žele igrati kvalitetnu open-world Sonic igru, makar to značilo da izađe iduće godine. Ili za dvije-tri. Kada već bude sve to izgledalo puno bolje.

Zasada, ipak, Sonic Frontiers izlazi za blagdane za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC.