Image Alt

Kuvo TV

ARK II je potvrđen za Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

Glasine vezane za ARK II koje su posljednjih dana intenzivno kružile gaming scenom, sada su i službeno potvrđene – spomenuta igra sa Vinom Dieselom u glavnoj ulozi bit će dio Xbox & Bethesda Games Showcasea 2022.

Ova vijest potvrđena je putem francuske Twitter stranice igre, što znači da ćemo već u nedjelju vidjeti novi trailer (a vjerojatno i gameplay demonstraciju), ali i dobiti konačnu potvrdu da je ARK II jedna od privremenih Xbox konzolaških ekskluziva koja će se po isteku te ekskluzivnosti pojaviti i na PlayStationu 5.

ARK II je inicijalno najavljen još krajem 2020-te tijekom The Game Awardsa. Tom prilikom, vidjeli smo cinematic trailer i doznali kako se radi o direktnom nastavku, čija će se radnja odvaijti nakon one iz Genesis: Part 2 DLC-a. Doznali smo i to da ćemo u igri vidjeti glumca Vina Diesela, koji će (osim što će biti izvršni producent igre) utjelotvoriti izvjesnog Santiaga, koji će se ujedno pojaviti i u istovremeno najavljenoj ARK: The Animated Series TV seriji. Inače, Diesel (za kojeg se zna da je istinski gamer) je navodno veliki fan ove franšize te je na igranje ARK: Survival Evolveda dosad potrošio preko 1000 sati.