Image Alt

Kuvo TV

Interaktivna avantura Project M konačno donosi nagovještaj pravog next-gena

Korejski NCSoft predstavio je svoj novi projekt pod kodnim ili stvarnim imenom Project M. U pitanju je interaktivna avantura najsličnija onima francuskog studija Quantic Dream, no ono čime je ova igra izazvala ogromnu pažnju cijele gaming scene nije njen gameplay koncept, već impresivne tehničke karakteristike koje nam donose istinski next-gen, na koji čekamo još od najave aktualnih konzola.

Kao što smo već spomenuli, Project M je interaktivna avantura u kojoj se radnja razvija sukladno odlukama igrača, na način sličan onome kakav smo vidjeli u igrama već spomenutog Quantic Dreama ili pak Supermassive Gamesa. Za dodatnu dozu filmičnosti i realističnosti bit će zadužen Unreal Engine 5 u kombinaciji sa NCSoftovim 3D scan, motion capture i drugim tehnikalijama zahvaljujući kojima Project M izgleda bliže filmu nego samoj igri. O čemu se radi, pogledajte ispod.

Trenutno nije poznato kojim platformama je Project M namijenjen, no s obzirom na ono što smo vidjeli u traileru, PS5 verzija je sigurna, mada se nećemo iznenaditi ukoliko spomenutu igru vidimo i na Xbox Series X/S i PC platformama.