Image Alt

Kuvo TV

Just Cause franšiza ide dalje, nova igra već je u razvoju

Iako su mnogi bili uvjereni da su Square Enix i Avalanche Studios odlučili staviti točku na Just Cause serijal, to ipak nije slučaj. Rico Rodriguez ipak nije spreman za mirovinu, a to su potrdili i iz Square Enixa.

Unatoč činjenici da je Square Enix nedavno prodao Embracer Groupu dobar dio svojih Zapadnih studija i njihovih franšiza, Just Cause ipak nije jedna od tih franšiza. Štoviše, ovaj akcijski serijal za Square Enix predstavlja jedan od najznačajniji, što je potvrđeno i tijekom Square Enixove financijske prezentacije, gdje nas je dočekala i poluslužbena najava nove igre.

Naime, Square Enix je tijekom naveden financijske konferencije potvrdio da će Just Cause franšiza nastaviti dalje da se razvija te da je nova igra zapravo već u razvoju. Drugi konkretniji detalji o navedenoj igri ovom prilikom nisu otkriveni, no s obzirom na to da je igra vjerojatno u ranom razvojnom stadiju te da je Avalanche Studio trenutno prilično zauzet razvojem igre Contraband, realna je šansa da će proći još neko vrijeme prije nego što bilo što doznamo o samoj igri.