Image Alt

Kuvo TV

Netflixova Resident Evil serija ima novi, akcijom nabijeni trailer

Netlix je tijekom GeekedWeek eventa predstavio novi trailer za predstojeću Resident Evil live action serija, čija nas premijera očekuj već sredinom idućeg mjeseca.

Trailer koji možete vidjeti ispod donio nam je novi pogled na sam setting serije, ali i na njene likove te žestoku akciju uz nekoliko dobro poznatih čudovišta. O čemu se radi, pogledajte ispod.

Resident Evil serija na Netflix stiže 14. srpnja. Kada je u pitanju sama njena radnja, ista će biti fokusirarana na Jade i Billie Wesker, kćerke zloglasnog Alberta Weskera. Vremenski će biti podijeljena na dva dijela. U prvom ćemo se upoznati s 14-godišnjim sestrama Wesker prilikom njihove selidbe u New Raccoon City, u kojem će polako početi otkrivati mračne tajne njihovog oca, koje bi naposlijetku mogle uništiti cijeli svijet. Drugi dio odvest će nas nešto više od desetljeća u ne tako lijepu budućnost, u 2036. godinu. Na Zemlji je ostalo manje od 15 milijuna ljudi, koji se svakodnevno bore za opstanak s više od šest milijardi zombija i životinja, na kojima je T-Virus ostavio trag. Jedna od sestara, Jade, sada već u 30-im, i dalje se trudi da preživi u Novom Svijetu, dok je usput proganjaju tajne iz njene prošlosti – o njenoj sestri, ocu kao i o njoj samoj. Sve što smo do sada vidjeli, djeluje prilično ambiciozno i obećavajuće. Hoće li tako i biti doznat ćemo vrlo brzo.