Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da Kojima radi na survival horroru po imenu Overdose

Sudeći prema informacijama koje je danas objavio ugledni gaming insider Tom Henderson, Hideo Kojima doista radi na novom survival horroru po imenu Overdose, u kojem ćemo ponovno vidjeti Kojiminu miljenicu, mladu glumicu Margaret Qualley, koja je u Kojiminom Death Strandingu utjelotvorila misterioznu Mamu.

Ovaj leaker tvrdi da je video samu gameplay demonstraciju igre, u kojoj spomenuta glumica odjevena u plavu haljinu hoda mračnih hodnikom sa svjetiljkom u rukama. Gameplay se odvijao iz perspektive trećeg lica, no navodno je igru moguće igrati i iz prvog lica. Očekivano, na kraju demonstracije uslijedila je jump scare scena sa natpisom “GAMEOVER”, nakon čega je uslijedio natpis “A Hideo Kojima Game..”OVERDOSE”.

Sve navedeno zvuči kao klasični isječak iz jednog od Kojiminih trailera, što bi ujedno moglo predstavljati naznaku da je trailer za navedenu igru možda spreman i da ćemo ga vidjeti tijekom narednih dana – ili tijekom Summer Game Festa ili tijekom Xbox & Bethesda Games Showcasea 2022. Ne treba zaboraviti na glasine o Kojiminoj famoznoj Xbox horror ekskluzivi, tako da bi Overdose mogla biti ta igra.

Naravno, uvijek postoji šansa i da ugledni insider kakav je Tom Henderson pogriješi, no sve nam se čini da je dotični i ovaj put u pravu.