Image Alt

Kuvo TV

Bloober Team je objavio teaser za svoju novu igru – je li u pitanju novi Layers of Fear ili nešto drugo?

Nakon što je Bloober Team potvrdio svoje prisustvo na Summer Game Festu 2022, mnogi su se ponadali da bismo konačno mogli dobiti potvrdu ranije spominjane Silent Hill igre, na kojoj ovaj poljski studio navodno radi. No, sudeći prema novom teaseru, objavljenom od strane Bloober Teama, izgleda da će sutrašnji event ipak proći bez najave novog Silent Hilla, a umjesto nje vjerojatno ćemo vidjeti razotkrivanje nečega što ima veze sa drugim Blooberovim hit serijalom.

Naime, Bloober Team je objavio intrigantan i pomalo uznemirujući art koji sugerira da nas uskoro očekuje najava nove Layers of Fear igre. Predmet PR maila s kojim je stigao art koji vidite ispod glasi “Nenajavljeni projekt Bloober Teama”, dok u samom tekstu maila stoji poruka kako će ovaj studio uskoro razotkriti jedan od svojih novih projekata. Isti artwork je objavljen i na službenoj Twitter stranici Layers of Feara, a potom je i retweetan od strane samog Bloober Teama, tako da je prilično izgledno da se radi o novoj igri iz već spomenutog serijala.

Očekuje li nas najava novog Layers of Feara već sutra tijekom Summer Game Festa i je li zapravo novi Layers of Fear jedini Blooberov naslov koji bismo mogli vidjeti ili nas možda očekuje i iznenađenje o kojem se već neko vrijeme šuška, doznat ćemo vrlo brzo.