Image Alt

Kuvo TV

Novi Silent Hill film navodno je u pretprodukciji, a radi ga Christophe Gans

Nakon što je na IMDB-u nedavno osvanula stranica za novi Silent Hill film, mnogi su mislili da se radi o pogrešci. No, na veliko zadovoljstvo svih fanova ovog Konamijevog serijala, nije u pitanju nikakva pogreška.

Francuski redatelj Christophe Gans, koji je inače odgovoran za prvi Silent Hill film, otkrio je još 2020-te da radi na scenariju za novi Silent Hill film. Nakon gotovo dvogodišnje medijske tišine, Gans je konačno progovorio o spomenutom filmu.

U intervjuu za francuski magazin Jeuxvideo, Gans je otkrio kako bi njegov novi Silent Hill film mogao izaći već iduće godine te da je protekle dvije godine proveo radeći na njemu, čineći brojne prilagodbe sukladno aktualnim horror trendovima, uporedivši novi film sa The Twilight Zone serijom i nagovijestivši da bismo u novom filmu mogli imati nekoliko neovisnih priča sklopljenih u jednu cjelinu, što bi ujedno mogao biti idući evolucijski korak za filmski dio ove popularn horror franšize.

Naravno, za sada nema nikakvih konkretnijih detalja vezanih za produkcijski dio filma. Očekivano, još uvijek nisu poznati detalji produkcije, a ni glumačka postava koju bismo mogli vidjeti u filmu. U svakom slučaju, prilično je izgledno da bi 2023. godina mogla proći u znaku Silent Hilla – naravno, pod uvjetom da Konami konačno potvrdi ono što svi već neko vrijeme znamo, a to je da je barem jedna nova Silent Hill igra u pripremi.