Image Alt

Kuvo TV

Call of Duty: Modern Warfare 2 je dobio impresivni gameplay demo

E, ovo se zove napredak u grafici.

Nakon otkrivanja prvog trailera igre, Activision i Infinity Ward sada su prikazali prvi prošireni gameplay demo Call of Duty: Modern Warfarea 2. No, umjesto da se fokusira na multiplayer, prikazani gameplay sadrži jednu od razine iz kampanje, a u usporedbi s onim što smo vidjeli u rebootu Modern Warfarea 2019., čini se da Infinity Ward ovim nastavkom stvarno podiže stvari na višu razinu.

Prikazan tijekom današnjeg Summer Game Festa, Call of Duty: Modern Warfare 2 dao nam je prikaz levela imena Operation: Dark Water. Misija počinje tako što se igračeva momčad bori protiv brojnih različitih neprijatelja na nečemu što izgleda kao naftna platforma. Otprilike na polovici gameplay demonstracije, akcija se prebacuje na gornju palubu tankera. U svakom slučaju, preko 7 minuta Call of Duty akcije možete pogledati i sami:

Call of Duty: Modern Warfare 2 izlazi 28. listopada za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC. Ostaje pitanje kako će točno izgledati na staroj generaciji konzola, i što sve igra donosi što se tiče sadržaja, no ovo je svakako nešto što će mnoge fanove poprilično zainteresirati za igru.