Image Alt

Kuvo TV

Fort Solis, nova SF avantura s vrhunskom glumačkom ekipom

Nepoznati developeri + vrhunski voice talenti + Unreal Engine 5, što može poći krivo? Ako je suditi po reveal traileru za Fort Solis, ne previše toga. Iako nepoznati široj publici, novoosnovani Fallen Leaf studio je sazdan od veterana europske gaming industrije koja za sebe tvrdi da ima kombinirano više od 50 godina u gaming industriji na razvoju AAA igara. Sebe nazivaju indie developerima, pa tko smo mi da im ne vjerujemo.

Ono što znamo definitivno (i jedino) je činjenica da se igra razvija u Unreal Engine 5, što se u prvih par sekundi odmah primjeti. Osim toga, u igri glavne uloge “nose” Troy Baker (The Last of Us, Call of Duty…) i Roger Clark (najpoznatiji po Red Dead Remption 2). Kratki intervju su dali tijekom današnjeg Summer Game Festa kojeg možete čekirati ispod. Igru su opisali kao triler brzog tempa s radnjom na Marsu, koji bi nam trebao pružiti dovoljno prostora za hrpetinu istraživanja. Troy je dodao da je igra brak između Dead Spacea i kultnog filma The Moon.

Fort Solis za sada stiže samo na Steam na zasada nepoznat datum (i godinu). Neovisno o tome, sigurni smo da nas očekuje najava i za konzole novije generacije. Očito je da ćemo morati čekati za više detalja još neko vrijeme.