Image Alt

Kuvo TV

God of War Ragnarok vjerojatno izlazi tijekom posljednjeg kvartala ove godine – možda ga vidimo tijekom Summer Game Festa

Jučerašnja vijest o mogućoj odgodi God of War Ragnaroka poprilično je uznemirila PlaStation fanove i unijela sumnju u sve dosadašnje tvrdnje ekipe iz Santa Monica Studiosa da igra sigurno stiže ove godine. Iako uvijek postoji šansa da igra doista bude odgođena, španjolski Gamereactor u svome članku nije naveo niti jedan konkretan dokaz o odgodi, a u međuvremenu se pojavilo i nekoliko mogućih dokaza koji govore da o odgode neće biti ništa i da nova Kratosova avantura ipak stiže ove godine.

Prvo, nekoliko uglednih insidera, na čelu sa Jasonom Schreierom, oglasilo se povodom leaka sa tvrdnjama da o istom nisu čuli apsolutno ništa te da se gotovo sigurno radi o “lažnoj uzbuni” ukoliko Sony doslovno jučer nije odlučio nešto promijeniti.

Drugo, PlayStation Game Size, inače izvor koji se do sada pokazao prilično kredibilnim, jučer je objavio podatke o ažuriranom okvirnom datumu izlaska, koji je sada pomaknut sa 30. rujna na 31. prosinac, što bi moglo značiti da God of War Ragnarok izlazi u periodu od 1. listopada do 31. prosinca, dakle, tijekom posljednjeg kvartala aktualne kalendarske godine.

Treće, twitter korisnik Pyo primjetio je da je jučer ažurirana PlayStation Store stranica spomenute igre, dakle nepuna 24 sata prije Summer Game Festa, što bi (kao što je bio slučaj i sa Final Fantasyjem XVI prije State of Playa) moglo značiti da ćemo God of War Ragnarok vidjeti večeraas tijekom ovog eventa te tom prilikom doznati i njegov službeni datum izlaska.

Sa ovom tvrdnjom se slaže i insiderica Millie, koja je jučer objavila pomalo kriptični tweet koji sugerira na otkrivanje datuma izlaska spomenute igre tijekom Summer Game Festa.

Što je od navedenog istina i hoćemo li možda već večeras dobiti dobre ili loše vijesti kada je u pitanju datum izlaska God of War Ragnaroka, doznat ćemo vrlo brzo.