Image Alt

Kuvo TV

[LIVESTREAM]: Gledajte uživo sa nama Summer Game Fest 2022!

Sve oči gaming javnosti usmjerene su prema Geoffu Keighleju i njegovom Summer Game Festu, jednom od najvećih i najiščekivanijih gaming događaja godine. Večeras s početkom od 20h čeka nas dvosatni event prepun spektakularnih svjetskih premijera i najava od preko 30 najvećih svjetskih developera i izdavača. Neke od igara koje će večeras biti prikazane već su poznate, no dobar dio večerašnjih najava i dalje je pod velikim znakom misterije. Što bismo večeras mogli vidjeti?

Iako smo ih očekivali na Summer Game Festu, Evil West i Call of Duty: Modern Warfare II su prikazani prije samog eventa. Već je potvrđeno kako ćemo večeras vidjeti i Gotham Knights (vjerojatno trailer koji bi mogao biti fokusiran na co-op za četiri igrača o kojem se već neko vrijeme šuška). Potvrđeni su i The Callisto Protocol, Warhammer 40: Darktide, Saints Row i Marvel’s Midnight Suns, a vidjet ćemo i novi trailer za Cuphead: The Delicious Last Course, čiji je izlazak predviđen za kraj ovog mjeseca. Vjerojatno ćemo vidjeti i Fall Guys, koji već tijekom druge polovice ovog mjeseca stiže na sve aktualne platforme i pri tome postaje free to play. Digital Extremes je potvrdio svoje sudjelovanje, tako da samo ostaje pitanje hoćemo li vidjeti novi sadržaj za Warframe ili nećega što se zove Soulframe. Također, Bloober Team će biti prisutan sa najavom svoje nove igre koja, nažalost, vrlo vjerojatno, nije ranije spominjani Silent Hill 2 Remake već novi Layers of Fear. Danas su se pojavile informacije da ćemo vidjeti i predstavljanje novog lika koji nas očekuje u Street Fighteru 6.

Kada su u pitanju igre čije prisustvo očekujemo tijekom Summer Game Festa, red je da spomenemo i A Plague Tale: Requiem, čiji bismo novi trailer i datum izlaska konačno mogli vidjeti. Sličan scenarij bismo mogli vidjeti i sa igrama The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, Somerville i Little Devil Inside, a vjerojatno nas čeka i novi trailer za The Lord of the Rings: Gollum. Kada već spominjemo indie naslove, očekujemo i najave novih igara indie izdavača Raw Fury i Annapurna Interactive. Novi trailer za The Wolf Among Us 2 i The Expanse? Vrlo moguće. Velika je šansa da ćemo vidjeti i prvi konkretni trailer za The Texas Chainsaw Massacre, a nećemo se iznenaditi ni ukoliko vidimo nove trailere za  Suicide Squad: Kill the Justice League i Star Wars Jedi: Survivor, a nadamo se novom prikazu Arc Raidersa. Je li vrijeme da vidimo i najavu novog Need for Speeda? Svakako jeste.

Kada su u pitanja moguća iznenađenja, šuška se o najavi nove Crash Bandicoot multiplayer igre, a od jučer je gaming scena krcata nagovještajima da bismo mogli vidjeti i The Last of Us Remake i God of War Ragnarok. Je li Summer Game Fest mjesto na kojem ćemo vidjeti i najavu Kojimine nove igre, horrora pod imenom Overdose (naravno, ukoliko su glasine točne)? Je li isto tako vrijeme da vidimo dugoočekivani povratak Dead Islanda 2? Možda najavu novih igara Tarsier Studiosa i Creative Assemblyja? Novi BioShock ili Tony Hawk? Monster Hunter?
Naravno, svi bismo voljeli vidjeti i GTA VI, ali realno, mala je šansa da će nas Rockstar večeras iznenaditi.

U svakom slučaju, dosta toga je pred nama, zato vas pozivamo da nam se pridružite od 20h i zajedno sa nama ispratite ovaj veliki event.