Image Alt

Kuvo TV

Marvel’s Midnight Suns izlazi ove jeseni, dobili smo novi trailer, premisu i još par igrivih likova

2K and Firaxis Games objavili su da će Marvel’s Midnight Suns izaći za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch i PC (putem Steama i Epic Games Storea) 7. listopada. Potvrda datuma izlaska stigla je uz novi trailer koji je danas premijerno prikazan na Summer Game Festu.

Datum izlaska naslova možda zapravo nije vijest za čitatelje/ice GoodGamea jer je već bilo glasina/leakova da će igra izaći upravo tada. Sad je potvrđeno, kao i to da će Spider-Man i Scarlet Witch biti igrivi likovi.

Trailer posebno prikazuje likove poput Venoma i Hulka koje je pokvarila antagonistica Lilith, a dobivamo i kratak pogled na Spider-Mana u novom odijelu. Potvrđena je bitna uloga i za Bladea, a tu su još i Iron Man i Wolverine, između ostalih.

“U Marvel’s Midnight Suns, igrači preuzimaju ulogu Huntera – prvog customizable heroja u Marvelovom svemiru, vraćenog u život iz stoljetnog sna kako bi vodio Ponoćna sunca, s herojima koji su dio Avengersa, X-Mena, Runawaysa i još mnogih drugih”,  stoji u službenom opisu igre: “Prisiljeni da se ujedine u borbi protiv Lilith, majkom demona i samoga Huntera, posebni konglomerat junaka i junakinja pod nazivom Midnight Suns moraju ustati protiv tame pred palim saveznicima i boriti se za sudbinu svijeta”. Iako nije istina da je Hunter prvi lik kojeg možemo ureživati, praktički svaka Marvel RPG igra na mobitelima ima takvoga lika, svakako će biti zanimljivo vidjeti kako funkcionira taj sustav u ovoj igri. I koji se sve još likovi pojavljuju u priči u kojoj je Lilith, koju su mnogi prvi put upoznali kroz seriju o Scarlet Witch i Visionu, glavna antagonistkinja.

Kako sve izgleda za sada, možete vidjeti u objavljenom traileru, uz zvukove Metallice: