Image Alt

Kuvo TV

Akcijski RPG Soulstice izlazi krajem rujna

Soulstice izlazi za PlayStation 5, Xbox Series i PC putem Steama 20. rujna, objavili su izdavač Modus Games i developer Reply Game Studios. Objavljen je i novi trailer vezan za priču u igri.

Demo će biti dostupan za PC putem Steama u kolovozu. Korisnici se također mogu registrirati za rani pristup demou putem službene web stranice igre.

Radi se o fantasy ostvarenju, čija je radnja smještena u kraljevstvo Keidas, koje je napadnuto od strane krvoločnih divljih čudovišta poznatih kao “Wraiths”. Ove kreature imaju moć da zasposjednu tijela svojih žrtava i pretvore ih u nezaustavljiva čudovišta, a na šačici hibridnih ratnika, poznatih kao “Chimeras” je da im se suprostave i spase čovječanstvo.

Soulstice nam donosi mračni priču iz perspektive sestara Briar i Lute, inače Chimera ratnica od rođenja. Briar ima nadljudsku snagu i izdržljivost, dok je Lute duh s mističnim moćima. Njih dvije kreću na misiju da povrate ruševine od Wraithsa, no usput shvaćaju da njihov Red ima potpuno druge planove za njih.

Fizičko Deluxe izdanje Soulsticea uključivat će opsežnu digitalni art book, soundtrack i poseban “Ashen Blade Item Pack” koji je pun potrošnog materijala i valute za opremanje Briara i Lute. Prednarudžbe za igru su također otvorene.