Image Alt

Kuvo TV

Prikazana je nova gameplay demonstracija Exoprimala

Tijekom Capcomovog showcasea, dočekao nas je i novi gameplay trailer igre koju nitko nije želio, ali za koju Capcomovci misle da je više cool nego novi Dino Crisis. Naravno, mislimo na Exoprimal, 5v5 multiplayer naslov u kojem nas očekuje tamanjenje hordi krvožednih dinosaura.

Novi gameplay trailer predstavio nam je glavni mod igre poznat kao Dino Survival, u kojem se dva petočlana tima Exofightera utrkuju u izvršavanju naređenja dobivenih od ne baš prijateljski nastrojene umjetne inteligencije po imenu Leviathan. Zadaci variraju od klasičnih tipa ubij jednu vrstu dinosaura ili sve, uništi određene objekte i slično, a kako sve to izgleda u praksi, pogledajte ispod.

Exoprimal je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji će se pojaviti nekada tijekom iduće godine. U međuvremenu, PC igrači će moći ovu igru isprobati kroz tri beta sesije koje će biti održane 11. i 25. srpnja te 7. kolovoza. Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom beta testu mogu se prijaviti putem ovog linka.