Image Alt

Kuvo TV

Prikazana nova gameplay demonstracija Sonic Frontiersa, odgoda igre “nije opcija”

Negtaivne reakcije na Sonic Frontiers, i zahtjev djela fanova za odgodom igre, ipak nije urodio plodom. Sega tvrdi da nema razloga za to, točnije, vođa Sonic Team Studia Takashi Iizuka je u razgovoru za VGC odbacio mogućnost odgode.

“To zapravo i nije toliko iznenađujuće”, odgovorio je Iizuka. “Shvaćamo da svi jednostavno reagiraju na videe koje su vidjeli, a budući da ne razumiju što je točno ovaj novi gameplay, na neki način ga uspoređuju s drugim igrama koje već poznaju.” Ovaj tjedan je objavljeno nekoliko kraćih gameplay isjećaka tematski podijeljenih na borbu, zagonetke i istraživanje, koje mogu dati malo još uvida oko igranja:

“Dakle, vidimo da mnogi ljudi govore: ‘Oh, to je ovako, to je tako, ali nije ovako, nije tako’. I stvarno, tim izlazi sa novim formatom igre za Sonica, a mi ga zovemo formatom ‘otvorene zone’. I sam ovaj novi sustav igre je nešto što zapravo ne postoji ni u jednom drugom usporedivom naslovu, tako da se stvarno nadamo da od sada do lansiranja možemo stvarno objasniti što je igranje otvorene zone.” – rekao je Iizuka i napomenuo da će neki moći i isprobati igru i uvjeriti se u kvalitetu gameplaya tijekom Gamescoma ili Tokyo Game Showa.

Sonic Frontiers izlazi za blagdane i to za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC.